Loading

Έχετε κάποια ερώτηση? +30 216 7000 420

ΓΥΡΟΣ ΚΡΗΤΗΣ- Καλοκαίρι

Από 295€/ΤΟ ΑΤΟΜΟ Αίτημα Κράτησης

Πρόγραμμα Πακέτου


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ πατήστε εδώ για να κατεβάσετε σε μορφή pdf

Αναχώρηση

13, 20 /07 & 3, 11, 17, 24 /08

Διάρκεια

6 ημέρες

Περιγραφή Πακέτου

1η μέρα:  Αναχώρηση 20:30 για το λιμάνι του ΠΕΙΡΑΙΑ, τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για XANIA, διανυκτέρευση εν πλω.

2η μέρα:Νωρίς το πρωί φθάνουμε στο λιμάνι των ΧΑΝΙΩΝ και απολαμβάνουμε ένα υπέροχο πρωινό με περιπάτους γνωριμίας στην παλαιά πόλη με το Βενετσάνικο λιμάνι. Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε τους ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΩΝ στο Ακρωτήρι, μέσα σε ένα μαγευτικό 'Αλσος με μοναδική θέα. Λίγο αργότερα φθάνουμε στη ΛΙΜΝΗ ΚΟΥΡΝΑ, μια μοναδική φυσική λίμνη που τροφοδοτείται από την πηγή Αμάτι και αποστραγγίζεται προς το ποταμό Δέλφινα, ενώ η απόστασή της από την θάλασσα είναι 2.5 km. To μεσημέρι καταλήγουμε στο γραφικό χωριό της ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, όπου θα έχουμε γεύμα προαιρετικά σε παραδοσιακή ταβέρνα του καταπράσινου οικισμού με τα πανύψηλα πλατάνια και τα πολλά τρεχούμενα νερά. Επόμενος σταθμός η πόλη του ΡΕΘΥΜΝΟΥ, με τη Φορτέτσα και τα γραφικά δρομάκια της πόλης, που η ανατολίτικη επιρροή από την Τουρκοκρατία, συνδυάζεται με την ενετική αρχιτεκτονική της Αναγέννησης. Θα απολαύσουμε τον καφέ μας και θα περπατήσουμε στα σοκάκια του ιστορικού κέντρου, για να συναντήσουμε πολλά ενετικά και τουρκικά μνημεία. Νωρίς το βράδυ καταλήγουμε στο ξενοδοχείο μας στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, τακτοποίηση, δείπνο, διανυκτέρευση.

3η μέρα:  Πρωινό και επίσκεψη του αρχαιολογικού χώρου της ΚΝΩΣΣΟΥ. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για το μεγαλύτερο ενυδρείο της Μεσογείου. Το Ενυδρείο της Κρήτης καταλαμβάνει έκταση 5.000τμ περίπου και είναι τμήμα του ευρύτερου κτιριακού συγκροτήματος του Θαλασσόκοσμου (ΕΛΚΕΘΕ Κρήτης) και περιλαμβάνει εγκατάσταση πολλών δεξαμενών - ενυδρείων διαφόρων μεγεθών, μερικά από τα οποία είναι πραγματικά εντυπωσιακά σε όγκο (60.000 λίτρων). Έτσι δόθηκε η δυνατότητα να φιλοξενηθούν οργανισμοί μεγάλου μεγέθους (πχ. καρχαρίες, σελάχια, τοννοειδή κ.λ.π.). Αμέσως μετά θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά στην περιοχή της Χερσονήσου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση και χρόνος ελεύθερος για περιπάτους γνωριμίας στην πόλη του Ηρακλείου. Δείπνο, διαν/ση.

4η μέρα:  Πρωινό και αναχώρηση για τη γραφική ΕΛΟΥΝΤΑ, με μικρή στάση - επίσκεψη, στην ανδρική ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, που είναι κτισμένη στην καρδιά του φαραγγιού του Σεληνάρη. Λίγο αργότερα με μικρό πλοιάριο (έξοδα ατομικά) θα γνωρίσουμε το μαρτυρικό νησί της ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ. Επιστροφή στην ΕΛΟΥΝΤΑ και μετάβαση στην υπέροχη παραλία της ΠΛΑΚΑΣ για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε τον ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ, για τον απογευματινό καφέ και περιπάτους γνωριμίας Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διαν/ση.

5η μέρα: Μετά το πρωινό θα φθάσουμε στο νότιο κομμάτι της Κρήτης και την υπέροχη παραλία ΔΑΜΝΟΝΙ. Παραμονή για κολύμπι η εναλλακτικά μετάβαση με πλοιάριο (έξοδα ατομικά) στην εξωτική παραλία και το φοινικόδασος της Πρέβελης. Η επιστροφή μας από το Κουρταλιώτικο φαράγγι με μικρή στάση για αναμνηστικές φωτογραφίες. Νωρίς το βράδυ επιστρέφουμε στην πόλη του Ηρακλείου, τακτοποίηση στο πλοίο για το ταξίδι της επιστροφής (21:00) προς το λιμάνι του Πειραιά, διανυκτέρευση εν πλώ. 

6η μέρα:  'Αφιξη νωρίς το πρωί στο λιμάνι του ΠΕΙΡΑΙΑ και μεταφορά στην Αθήνα.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο

σε Δίκλινο

3ο άτομο έως 12 ετών σε τρίκλινο

σε Μονόκλινο

Early Booking

295€

255€

355€

-

335€

295€

395€

Σημαντικά σχόλια

 •  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

  ·         Ακτοπλοϊκά εισιτήρια ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΚΡΗΤΗ & αντίστροφα σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες (ΑΒ4).

  ·         Διαμονή, 3 διαν/σεις στο ξενοδοχείο OLYMPIC 3* στο κέντρο του Ηρακλείου.

  ·         Τρία πρωινά και τρία δείπνα.

  ·         Περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα.

  ·         Αρχηγός – συνοδός.

  ·         Τοπικός ξεναγός στον αρχαιολογικό χώρο της ΚΝΩΣΣΟΥ.

  ·         Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.

  ·         Φ.Π.Α.

  ·         Φόρος διαμονής.

  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ :

  ·         Είναι  δυνατόν  ορισμένες  φορές  η  επίσκεψη  στην  πόλη  του  ΡΕΘΥΜΝΟΥ  να  μεταφερθεί  την  5Η ημέρα  της  εκδρομής.

  ·         Για  κρατήσεις έως  30 ημέρες πριν  την  αναχώρηση  και  για  περιορισμένο  αριθμό  θέσεων,  με  προκαταβολή 100 €  ανά  άτομο,  παρέχεται  έκπτωση    40 €  ανά  άτομο.

  ·         Όσοι  εκδρομείς  επιθυμούν  η είναι  επιβεβλημένο  λόγω  των  περιοριστικών  μέτρων  του  COVID  -  19, ( δεν  μπορούν  να  διαμείνουν  άγνωστα  άτομα  στην  ίδια  καμπίνα )  άλλη  κατηγορία  καμπίνας  από  αυτή  του  κοστολογίου, εφόσον ελεγχθεί  η  διαθεσιμότητα,  υπάρχουν  οι  πιο  κάτω  ανά  άτομο   επιβαρύνσεις.

   

  Πειραιά  -  Κρήτη  και  Αντίστροφα:

  ·         Α2 δίκλινη εξωτερική 45 € // ΑΒ2 δίκλινη εσωτερική 35€ 

  ·         Α3 τρίκλινη εξωτερική 25 € // ΑΒ3 τρίκλινη εσωτερική 15€  

  ·         Α4 τετράκλινη εξωτερική 15 € // AB1 Μονόκλινη εσωτερική 80€