Loading

Έχετε κάποια ερώτηση? +30 216 7000 420

ΚΕΝΥΑ, ΝΑΙΡΟΜΠΙ, ΜΑΣΑΙ ΜΑΡΑ, ΜΟΜΠΑΣΑ 10ημ

Από 1,990€/άτομο Αίτημα Κράτησης

Πρόγραμμα Πακέτου


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ πατήστε εδώ για να κατεβάσετε σε μορφή pdf

Αναχώρηση

17/01, 17/02, 10/03

Διάρκεια

10 ημέρες
Ημέρα Δραστηριότητες
Ημέρα 1η

Αθήνα – Ναϊρόμπι

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για Ναϊρόμπι (Διανυκτέρευση στο Ντουμπάι). 

Ημέρα 2η

Ναϊρόμπι

Άφιξη στην Κενυάτικη πρωτεύουσα, και ξενάγηση της πόλης. Κτισμένο πάνω στον Ισημερινό το Ναϊρόμπι έχει ένα πολύ ευχάριστο κλίμα και πολλά ενδιαφέροντα μέρη. Το επίκεντρο του ενδιαφέροντος μας είναι το Μουσείο της Κάρεν Μπλίξεν που αποτέλεσε και το σπίτι της Δανής συγγραφέας από το 1914 έως το 1931. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε ένα κέντρο με τις αγαπημένες μας καμηλοπαρδάλεις για να γνωρίσουμε από κοντά τα γοητευτικά αυτά ζώα, να τα ταΐσουμε και να τα φωτογραφίσουμε, μοναδική εμπειρία. Το πρώτο μας βράδυ στην Κένυα θα απολαύσουμε μια μεγάλη ποικιλία κρεατικών στο διεθνούς φήμης εστιατόριο Carnivore.

Ημέρα 3η

Ναϊρόμπι - Λίμνη Ναιβάσα

Αποχαιρετούμε τη πρωτεύουσα σήμερα με κατεύθυνση τη λίμνη Ναιβάσα, στους πρόποδες της κοιλάδας Ριφτ με ένα θαυμάσιο οικοσύστημα. Το καταπράσινο τοπίο γύρω από τη λίμνη θα μας ενθουσιάσει ενώ όσοι επιθυμούν μπορούν να κάνουν μια υπέροχη βαρκάδα.

Ημέρα 4η

Λίμνη Ναιβάσα - Μασάι Μάρα

Μετά το πλούσιο πρωινό μας αναχωρούμε για την επικράτεια της φυλής των Μασάι, το γνωστό εθνικό πάρκο Μάρα. Στη διαδρομή μας θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε την αφρικανική σαβάνα και να αντικρύσουμε την καταπληκτική θέα του Μεγάλου Ρήγματος που καταλαμβάνει ένα πολύ μεγάλο μέρος της Αφρικανικής Ηπείρου. Εγκατάσταση σε πολυτελές λοτζ στην καρδιά του Πάρκου. Στη συνέχεια ήρθε η στιγμή που όλοι περιμέναμε: το πρώτο μας σαφάρι μέσα στο μεγαλύτερο καταφύγιο της άγριας ζωής σε όλη την Αφρική για να θαυμάσουμε από κοντά λιοντάρια, ζέβρες, γαζέλες, ελέφαντες και πολλά είδη πουλιών, μοναδική εμπειρία!

Ημέρα 5η

Μασάι Μάρα

Πρωινό φωτογραφικό σαφάρι για να γνωρίσουμε από κοντά την άγρια ζωή και τους σκληρούς αγώνες που διέπουν την συνύπαρξη των ζώων. Αντιλόπες, βούβαλοι, λιοντάρια, ύαινες, ζέβρες, ρινόκεροι, λεοπαρδάλεις σε απόσταση αναπνοής θα μας καθηλώσουν με τις εντυπωσιακές τους παρουσίες και την κυριαρχία τους στον αφρικάνικο χώρο. Το απόγευμα επισκεπτόμαστε ένα τυπικό χωριό της φυλής των Μασάι όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά των πρωτόγονο τρόπο ζωής τους, να ενημερωθούμε για τις καθημερινές δραστηριότητες τους και να αγοράσουμε χειροποίητα αναμνηστικά μικροαντικείμενα. Επιστροφή το απόγευμα στην άνεση των λοτζ μας και πλούσιο δείπνο με τοπικές σπεσιαλιτέ.

Ημέρα 6η

Μασάι Μάρα – Μομπάσα

Σήμερα επιστρέφουμε οδικώς στο Ναιρόμπι και το απόγευμα αναχωρούμε αεροπορικώς για τη «θερμή» πρωτεύουσα της Κένυας την τροπική Μομπάσα. Εγκατάσταση στο πολυτελές παραθαλάσσιο ξενοδοχείο μας. Πριν το δείπνο ενδέχεται χρόνος ελεύθερος για ένα πρώτο μπάνιο στα ζεστά νερά του Ειρηνικού.

Ημέρα 7η

Μομπάσα

Ημέρα ελεύθερη για να απολαύσετε τον ήλιο, την θάλασσα και την εξωτική παραλία του ξενοδοχείου μας! Προτείνουμε ακόμη να κάνετε μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδρομή μέχρι το Μαλίντι όπου βρίσκεται το μεγαλύτερο ωκεάνιο πάρκο της Ανατολικής Αφρικής. Η γνωριμία σας με τον κοραλλιογενή βυθό και το κοσμοπολίτικο ύφος της περιοχής θα σας μείνει αξέχαστη. Ακόμη περπατήστε στη πολύχρωμη πόλη για να δείτε το παλιό λιμάνι, έδρα δουλεμπορίου μέχρι τις αρχές του 19ου αιώνα, στη παλιά αραβική γειτονιά με τις εκκλησιαστικές σκαλιστές πόρτες ή επισκεφθείτε ένα από τα πολλά κέντρα ξυλογλυπτικής που διαθέτει η πόλη.

Ημέρα 8η

Μομπάσα

Ημέρα ελεύθερη

Ημέρα 9η

Μομπάσα - Ναϊρόμπι - Αθήνα

Λίγες ώρες ελεύθερες να χαρούμε τη πόλη πριν αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο για τη πτήση της επιστροφής μας. Ενδιάμεσα όμως θα έχουμε την ευκαιρία επισκεφθούμε το πορτογαλικό φρούριο που χρονολογείται από τον 16ο αιώνα, από τα βασικά αξιοθέατα της Μομπάσα. Γεμάτοι πλούσιες εντυπώσεις από τη γνωριμία μας με την Αφρικανική χώρα της Κένυας φθάνουμε στην Αθήνα αργά το μεσημέρι της 10ης μέρας.

Ημέρα 10η

Αθήνα

Αφιξη 

Περιγραφή Πακέτου

Αναχωρήσεις

Δίκλ.

Μονό

Φόροι

Διαμονή

Τε 17/01/2018
Σά 17/02/2018
Σά   10/03/2018

1990€

2580€

760€

4* sup. Ξενοδοχεία, Sopa Lodge

Σημαντικά σχόλια

 • Το ταξίδι περιλαμβάνει:

  • Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση): Emirates
  • Διαμονή: Ξενοδοχεία 4* sup. και πολυτελή λοτζ στο σαφάρι (Sopa Lodges)
  • Γεύματα: Πλήρης διατροφή στο σαφάρι. All inclusive στη Μομπάσα. Γεύμα στο εστιατόριο Carnivore Ναϊρόμπι
  • Μεταφορές: όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Ξεναγήσεις και εκδρομές: Μουσείο Κάρεν Μπλίξεν στο Ναϊρόμπι, στο φρούριο στη Μομπάσα, σε χωριό της φυλής Μασάι
  • Αντιπρόσωπο/Συνοδό
  • Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες

   

   

   

  Πτήσεις/ωράρια με Emirates:

  Αθήνα–Ντουμπάι    17.55–00.20 (Άφιξη την επόμ.)
  Ντουμπάι–Ναϊρόμπι 10.35–14.45
  Ναϊρόμπι–Ντουμπάι 22.45–04.45 (Άφιξη την επόμ.)
  Ντουμπάι–Αθήνα    11.50–15.25

   

  Δεν περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίων, αχθοφορικά και βίζα εισόδου 50 USD που πληρώνεται και εκδίδεται επί τόπου με την είσοδο στη χώρα
  • Προαιρετική ατομική ταξιδιωτική ασφάλιση κόστους 15€
  • Ό, τι δεν αναφέρεται ρητά στα προσφερόμενα ή αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

  Απαραίτητα

  • Διαβατήριο 6 μηνης ισχύς