Loading

Έχετε κάποια ερώτηση? +30 216 7000 420

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΑΪΛΑΝΔΗΣ ,ΟΡΕΣΙΒΙΕΣ ΦΥΛΕΣ - ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ 15ημ

Από 1,490€/άτομο Αίτημα Κράτησης

Πρόγραμμα Πακέτου


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ πατήστε εδώ για να κατεβάσετε σε μορφή pdf

Αναχώρηση

03/02

Διάρκεια

15 ημέρες
Ημέρα Δραστηριότητες
Ημέρα 1η

Αθήνα – Μπανγκόκ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την Μπανγκόκ.

Ημέρα 2η

Μπανγκόκ - Τσιάνγκ Ράι

Άφιξη και άμεση ανταπόκριση για το Τσιάνγκ Ράι. Άφιξη στην «Πύλη του Χρυσού Τριγώνου», όπως το αποκαλούν σήμερα. Εγκατάσταση στο ξενοδοχείο και δείπνο.

Ημέρα 3η

Τσιάνγκ Ράι (Χρυσό Τρίγωνο)

Αναχώρηση οδικώς για το Τσιανγκσεάν όπoυ βρίσκεται το περίφημο Χρυσό Τρίγωνο. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε μια βόλτα με πλοιάριο στον ποταμό Μεκόνγκ και να δούμε τα ερείπια κάποιων παλαιών Ναών, ενώ στην απέναντι όχθη βρίσκεται το γειτονικό Λάος. Το απόγευμα επιστροφή στο Τσιάνγκ Ράι για δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 4η

Τσιάνγκ Ράι - Ορεσίβιες φυλές - Τσιάνγκ Μάι

Μετά το πρωινό μας θα μεταφερθούμε οδικώς στο Τσιάνγκ Μάι. Μία ξεχωριστή μέρα είναι η σημερινή, αφού θα έχουμε την δυνατότητα να επισκεφθούμε κάποιες από τις σπάνιες φυλές που ζουν στα βουνά... Εδώ θα απολαύσουμε το γεύμα μας με θέα τις απέραντες κοιλάδες και τα φαράγγια και αργότερα θα συνεχίσουμε για τα χωριά των Άκα, των Γιάο και Λίσου. Θα συνεχίσουμε με επίσκεψη του Ντόϊ Μαεσαλόνγκ, το κυριότερο αξιοθέατο της ημέρας, αφού η διαδρομή για ανέβουμε στο υψόμετρο των 1.800 μ. που βρίσκεται το χωριό είναι από μόνη της μία εμπειρία. Το χωριό που αρχικά χτίστηκε από τους εθνικόφρονες πρόσφυγες της κινέζικης Κουομιτάνγκ, ήταν για πολλά χρόνια απρόσιτο, αφού εδώ ήταν το αρχηγείο του τρομερού Κουν Σα, του μεγαλύτερου βαρόνου του οπίου. Άφιξη στο Τσιάνγκ Μάι για διανυκτέρευση.

Ημέρα 5η

Τσιάνγκ Μάι

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε αρχικά μία φάρμα εκπαίδευσης ελεφάντων, όπου θα μας παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα εργασίας των τεράστιων ζώων και θα μας δοθεί ο χρόνος, σε όσους το επιθυμούν να κάνουν μία βόλτα στο πάρκο (επ’ αμοιβή). Θα συνεχίσουμε με την επίσκεψη στη φάρμα καλλιέργειας ορχιδέων και πεταλούδων. Το απόγευμα θα κάνουμε μία κοντινή εκδρομή στο Σαν Καπάνγκ, όπου θα επισκεφθούμε ένα χωριό κατασκευής ειδών λαϊκής τέχνης.

Ημέρα 6η

Τσιάνγκ Μάι

Σήμερα θα ολοκληρώσουμε την επίσκεψή μας στο όμορφο Τσιάνγκ Μάι, αφού επισκεφθούμε το Εθνικό Πάρκο Ντόι Ιντανόν και τους γραφικούς καταρράκτες του. Συνεχίζουμε για να επι­σκεφθούμε τη φυλή Κάρεν «γυναίκες κα­μηλοπαρδάλεις», που φορούν στο λαιμό τους γυαλιστε­ρούς μπρούτζινους δακτύλιους και τις κά­νει να μοιάζουν με κύκνους. Υπόλοιπος χρόνος στη διάθεσή μας, για να συμπλη­ρώσουμε τις αγορές μας στην καλύτερη και φθηνότερη αγορά της χώρας.

Ημέρα 7η

Τσιάνγκ Μάι – Σουκοτάϊ

Μετά το πρωινό μας θα συνεχίζουμε για το Σουκοτάι, μία μικρή πόλη σήμερα στη Βορειοδυτική Ταϋλάνδη, που όμως από τον 13ο έως και το τέλος του 16ου αιώνα, αποτέλεσε πρωτεύουσα ενός από τα λαμπρότερα βασίλεια της ΝΑ Ασίας και φυσικά βρίθει από εξαιρετικά μνημεία, γι’ αυτό και το Ιστορικό Πάρκο όπως ονομάζεται ο αρχαιολογικός του χώρος, ανήκει στη Λίστα Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Unesco. Άφιξη στο Σουκοτάι αργά το απόγευμα.

Ημέρα 8η

Σουκοτάϊ – Αγιούταγια

Πρωινή αναχώρηση για την περίφημη Αγιούταγια. Καθοδόν θα επισκεφθούμε μία από τις αρχαιότερες πόλεις της Ταϋλάνδης το Πιτσανουλόκ, που σημαίνει «ο ουρανός του Βισνού». Ήταν η γενέτειρα του θρυλικού βασιλιά Naresuan, γνωστός για τη νικηφόρα και έντιμη μάχη με το ένα του χέρι πάνω σε έναν ελέφαντα κατά της Βιρμανίας. Συνεχίζουμε για την πόλη Λόπμπουρι, όπου θα επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο και τα ερείπια των ναών, τα οποία μαρτυρούν την κυριαρχία της αυτοκρατορίας των Χμέρ. Το απόγευμα άφιξη στην Αγιούταγια.

Ημέρα 9η

Αγιούταγια – Μπανγκόκ

Στη σημερινή μας ξενάγηση θα δούμε τα κυριότερα αξιοθέατα της πρωτεύουσας των 33 βασιλέων, μέχρι το 1767, όταν καταστράφηκε από τα βιρμανικά στρατεύματα. Οι περισσότεροι ναοί στέκονται σαν να μην πέρασε ο χρόνος από πάνω τους. Θα δούμε τα γιγαντιαία χάλκινα αγάλματα του Βατ Μουγκόλ Μπορπιθ, τις τρεις παγόδες στο Βατ Πρα Σι Σάνπετ, το σύμβολο της Αγιούταγια στον περίβολο του πρώην βασιλικού παλατιού και τον μεγαλοπρεπή ναό Wat Chaiwatthanaram. Συνεχίζουμε οδικώς για την Μπανγκόκ, όπου θα φτάσουμε το απόγευμα. Το βράδυ μεταφορά σε εστιατόριο για να δειπνήσουμε και να παρακολουθήσουμε ταϋλανδέζικους παραδοσιακούς χορούς εμπνευσμένους από τη Ραμαγιάνα.

Ημέρα 10η

Μπανγκόκ

Νωρίς το πρωί, μεταφορά στον Τσάο Πράγια, το ποτάμι που διασχίζει τη Μπανγκόκ, για να επιβιβαστούμε στα ειδικά μακρόστενα πλοιάρια που μπορούν να διασχίσουν το κλονγκς -στενά κανάλια- στα οποία ακόμα ζουν χιλιάδες κάτοικοι, σε σπίτια που στέκονται επάνω σε πασσάλους, μπηγμένους στον πυθμένα του ποταμιού. Η βόλτα θα καταλήξει στο λαμπρό Βατ Αρούν -Ναό της Αυγής- μία μεγάλη Παγόδα, που είναι παγκόσμια γνωστή από την πρωτότυπη κινηματογραφική ταινία «Ο Βασιλιάς κι Εγώ». Γεύμα σε εστιατόριο δίπλα στο ποτάμι. Θα ολοκληρώσουμε τη γνωριμία μας με την πόλη όταν θα περάσουμε στην απέναντι πλευρά του ποταμιού, για να επισκεφθούμε το μεγαλοπρεπές Μεγάλο Παλάτι και τον Ναό του «Σμαραγδένιου» Βούδα, το άγαλμα από τζέϊντ, που «ντύνεται» ανάλογα με την εποχή του χρόνου.

Ημέρα 11η

Μπανγκόκ – Σιγκαπούρη

Μετά το πρωινό, μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Σιγκαπούρη. Άφιξη στην πόλη – κράτος, μία από τις πιο πλούσιες χώρες στον κόσμο. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Ο απογευματινός μας περίπατος είναι αποκαλυπτικός του χαρακτήρα της εντυπωσιακής αυτής πόλης.

Ημέρα 12η

Σιγκαπούρη

Σήμερα θα περιηγηθούμε στην πόλη και θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε την πολυπολιτισμικότητα του κρατιδίου, με αντιπροσωπευτικά δείγματα των τριών κύριων εθνοτήτων που ζουν εκεί. Τα χαρακτηριστικά βρετανικής αποικιακής τεχνοτροπίας κυβερνητικά κτίρια στην περιοχή Ράφλες, όπως το Κοινοβούλιο, το Ανώτατο Δικαστήριο, το Δημαρχείο και το κλαμπ του κρίκετ, είναι το πρώτο μέρος. Στη συνέχεια μας περιμένει η πολύβουη Τσάινατάουν, όπου θα επισκεφθούμε ένα Βουδιστικό - Ταοϊστικό Ναό και ένα κέντρο Ασιατικής χειροτεχνίας και ο Βοτανικός Κήπος με τις 60.000 ορχιδέες και η «Little India», μια μικρογραφία της ζωής, των χρωμάτων και των αρωμάτων της Ινδίας.

Ημέρα 13η

Σιγκαπούρη

Ελεύθερη η σημερινή μας μέρα. Πρωινό στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για μια βόλτα στην υπερσύγχρονη αυτή πόλη ή για μία εκδρομή (προαιρετική) για το τεχνητό νησί Σεντόζα, όπου θα φτάσουμε με τελεφερίκ.

Ημέρα 14η

Σιγκαπούρη – Αθήνα

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για τα τελευταία ψώνια σας. Αργά το βράδυ μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής για την Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

Ημέρα 15η

Αθήνα

Άφιξη στην Αθήνα.

Περιγραφή Πακέτου

Αναχωρήσεις-Τιμές

 

Αναχωρήσεις

Δίκλ.

Μονό

Φόροι

Διαμονή

 

Σά 03/02/2018

1490€

2140€

890€

4*, 5* Ξενοδοχεία - Bonus Price

 

Παρατηρήσεις:

 

 • Οι παραπάνω τιμές είναι σε Ευρώ κατ' άτομο, περιλαμβάνουν ΦΠΑ και ισχύουν για τη συγκεκριμένη αναχώρηση.
 • Όπου εμφανίζονται τιμές με την ένδειξη Bonus Price αυτές ισχύουν για έγκαιρες εγγραφές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων

Σημαντικά σχόλια

 • Το ταξίδι περιλαμβάνει:

  • Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση): Scoot
  • Διαμονή: Ξενοδοχεία 4*, 5*
  • Γεύματα: Ημιδιατροφή καθημερινά, Πρωινό στη Σιγκαπούρη.
  • Μεταφορές: Μεταφορές με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν
  • Τέλη εισόδων (π.χ. μουσεία)
  • Αχθοφορικά μιας αποσκευής κατ' άτομο
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φιλοδωρήματα
  • Ξεναγήσεις και εκδρομές
  • Αντιπρόσωπο/Συνοδό: Παναγιώτης Ηλιάδης
  • Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες

  ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα προσφερόμενα ή αναγράφεται ως προαιρετικό/προτεινόμενο
  • Ατομική προαιρετική ταξιδιωτική ασφάλιση κόστους 15€

  Απαραίτητα

   

  • Απαραίτητο το διαβατήριό σας με τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημερομηνία εξόδου από τη χώρα και μία φωτοτυπία αυτού 15 ημέρες πριν την αναχώρηση του ταξιδιού.