Loading

Έχετε κάποια ερώτηση? +30 216 7000 420

ΠΡΑΓΑ - Κάρλοβυ Βάρυ 4 ή 5ημ Κάθε Πέμπτη

Από 470€/άτομο Αίτημα Κράτησης

Πρόγραμμα Πακέτου


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ πατήστε εδώ για να κατεβάσετε σε μορφή pdf

Αναχώρηση

Κάθε Πέμπτη

Διάρκεια

4 ημέρες
Ημέρα Δραστηριότητες
Ημέρα 1η

ΑΘΗΝΑ - ΠΡΑΓΑ (Ξενάγηση παλιάς πόλης)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την "Χρυσή Πόλη των 100 Πύργων", την Πράγα. Ξεκινάμε τη γνωριμία μας στην παραμυθένια πρωτεύουσα με πεζή ξενάγηση στην παλιά πόλη, τη"StareMesto". Θα θαυμάσουμε το συγκρότημα κτιρίων που την απαρτίζουν, το παλιό Δημαρχείο, το αστρονομικό ρολόι του 1400 με τους αποστόλους που εμφανίζονται στα μπλε παραθυράκια στο πάνω μέρος του ύψους 65 μέτρων Πύργο της Πυρίτιδας, την εκκλησία του Αγίου Νικολάου και την πέτρινη γέφυρα του Καρόλου, όπου θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε μια αληθινή υπαίθρια έκθεση αγαλμάτων. Ακολουθεί γεύμα σε τοπικό εστιατόριοκαι μεταφορά στο ξενοδοχείο της επιλογής σας. Το υπόλοιπο της ημέρας παραμένει ελεύθερο για να περπατήσετε στο ιστορικό κέντρο μιας πραγματικά ατμοσφαιρικής πρωτεύουσας. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 2η

ΠΡΑΓΑ (Ξενάγηση Καστρούπολης, Κρουαζιέρα στον Μολδάβα)

Ξεκινάμε σήμερα την ξενάγησή μας από την Καστρούπολη, που απλώνεται πάνω στον βράχο της Μάλα Στράνα. Εκεί θα θαυμάσουμε το εντυπωσιακό κάστρο Χρατσάνι, τον ναό του Αγίου Βίτου και το Παλάτι, το χρυσό δρομάκι των αλχημιστών και το περίφημο Λορέττο. Στη συνέχεια θα επιβιβαστούμε σε καραβάκι για να απολαύσουμε μια όμορφη κρουαζιέρα στον ποταμό Μολδάβα, διάρκειας περίπου δύο ωρών με μπουφέ γεύμα, όπου θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε τις ομορφιές της Πράγας εν πλω. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το υπόλοιπο της ημέρας παραμένει ελεύθερο για να περιπλανηθείτε στα γραφικά σοκάκια της Πράγας και να απολαύσετε τον καφέ σας σε κάποιο από τα πανέμορφα καφέ της πόλης.Για το βράδυ σας προτείνουμε να  παρακολουθήσετε μια παράσταση Μαύρου Θεάτρου, ένα μείγμα κινησιολογίας, χορού, μουσικής και παντομίμας που θα δείτε μόνο στην Πράγα ή να διασκεδάσετε σε κάποια από τις φημισμένες τσέχικες μπυραρίες της πόλης.

Ημέρα 3η

ΠΡΑΓΑ - ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ - ΠΡΑΓΑ

Ολοήμερη εκδρομή στην πανέμορφη λουτρόπολη Κάρλοβυ Βάρυ (110 km),στη Δυτική Τσεχία, πασίγνωστη σε όλον τον κόσμο για τις θερμές ιαματικές πηγές της. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησής μας θα εντυπωσιαστούμε από το πράσινο της κοιλάδας, τα γάργαρα νερά του μικρού ποταμού Τέπλα και τα υπέροχα κτίρια αναγεννησιακού στυλ. Στον ελεύθερο χρόνο σας, σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τη ρώσικη εκκλησία με τους χρυσούς τρούλους και το υπέροχο ξενοδοχείο Πουπ του 17ου αιώνα, όπου μπορείτε να απολαύσετε έναν απολαυστικό καφέ.Για τους λάτρεις των αγορών, στον κεντρικό δρόμο της λουτρόπολης μπορείτε να βρείτε υπέροχα κρύσταλλα και πορσελάνες. Ακολουθεί γεύμα σε τοπικό εστιατόριο και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Πράγα. Διανυκτέρευση. 

Ημέρα 4η

Ελεύθερη ημέρα-Προαιρετική εκδρομή στο Τσέσκυ Κρουμλόβ

Πρόγευμα και ελεύθερη ημέρα στη διάθεσή σας. Μπορείτε να λάβετε μέρος (υπό την προϋπόθεση ότι θα  συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός ατόμων ) σε μια προαιρετική ολοήμερη εκδρομή ( έξοδα ατομικά ) στο πανέμορφο Τσέσκι Κρουμλόβ στα νότια της Πράγας όπου θα θαυμάσουμε την καστροπολιτεία του Τσέσκι Κρουμλόβ (170 χλμ.), ονομασία που προέρχεται από το λατινικό Κρουμνάου ή την αρχαία γερμανική Κρουμπενόουε. Κτισμένο γύρω στο 1250 σε μια μαγική τοποθεσία στην καμπή του ποταμού Βλτάβα το κάστρο κατοικείτο μέχρι τα μέσα του 19ου αιώνα. Το 1950 περιήλθε στο τσέχικο κράτος και  ανακηρύχθηκε ως εθνικό μνημείο . Αργότερα συμπεριελήφθη στη λίστα της UNESCO.  Θα δούμε την εκκλησία του Αγίου Βίτου και θα καταλήξουμε σε ένα από τα πιο ψηλά σημεία της καστρούπολης για να απολαύσουμε τη μαγευτική θέα .  Θα βρείτε καταστήματα με ωραιότατα χειροτεχνήματα, ξυλόγλυπτα, γυάλινα ή κρυστάλλινα αντικείμενα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Πράγα.

Ημέρα 5η

ΠΡΑΓΑ - ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό

 

Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3 – 5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση

Περιγραφή Πακέτου

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΔΙΚΛΙΝΟ

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ Εως 12 ΕΤΩΝ

 

 

Vienna House Diplomat 4*ή παρόμοιο

470

550

395

Κάθε Πέμπτη

4

987 4* ή παρόμοιο

500

600

435

εκτός αργιών,εορτών

 

Marriott Prague 5* ή παρόμοιο

590

740

545

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΔΙΚΛΙΝΟ

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ Εως 12 ΕΤΩΝ

 

 

Vienna House Diplomat 4*ή παρόμοιο

490

590

395

Κάθε Πέμπτη

5

987 4* ή παρόμοιο

530

660

435

εκτός αργιών,εορτών

 

Marriott Prague 5* ή παρόμοιο

640

840

545

Σημαντικά σχόλια

 • ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

   

  •  Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης ΑΘΗΝΑ-ΠΡΑΓΑ-ΑΘΗΝΑ
  •   3, 4 διανυκτερεύσεις  σε ξενοδοχείο της επιλογής σας
  •   Πρωινό μπουφέ  καθημερινά
  •   Τρία (3) γεύματα συνολικά (δύο γεύματα σε τοπικά εστιατόρια και ένα γεύμα κατά τη διάρκεια της    κρουαζιέρας στον Μολδάβα)
  •   Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
  •   Ελληνόφωνος τοπικός ξεναγός
  •   Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης & Ταξιδιωτική Ασφάλιση για τους εκδρομείς έως 75 ετών.  

   

   

  ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

   

   

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.).150 €
  •   Είσοδοι σε μουσεία και στους επισκεπτόμενους αρχαιολογικούς χώρους
  •   Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα
  •   Ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

  ΠΤΗΣΕΙΣ

  Κάθε Πέμπτη

   

  AEGEAN

  ATH

  PRG

  A3 864 09:15 - 10:50

  PRG

  ATH

  A3 865 16:35 -20:15