Loading

Έχετε κάποια ερώτηση? +30 216 7000 420

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΒΕΝΕΤΙΑΣ 4,5 ημ. Απόκριες 2018

Από 495€/άτομο Αίτημα Κράτησης

Πρόγραμμα Πακέτου


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ πατήστε εδώ για να κατεβάσετε σε μορφή pdf

Αναχώρηση

10/02

Διάρκεια

4 ημέρες
Ημέρα Δραστηριότητες
Ημέρα 1η

Αθήνα - Βενετία - ξενάγηση πόλης

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση με την ALITALIA για τη Βενετία. Άφιξη και θα αναχωρήσουμε με το λεωφορείο μας για το Tronchetto. Από εκεί θα πάρουμε το βαπορέττο για την πλατεία του Αγ. Μάρκου, απ’όπου θα ξεκινήσει η ξενάγηση της πόλης. Θα γνωρίσουμε την πόλη με τα 118 νησάκια, τα 160 κανάλια και τις 400 γέφυρες, την πατρίδα του Καζανόβα και του ταξιδευτή Μάρκο Πόλο, η ίδρυση της οποίας χρονολογείται στον 5ο αιώνα. Η γέφυρα των Στεναγμών, ο Πύργος του Ρολογιού, η βασιλική του Αγίου Μάρκου και η πλατεία με το παλάτι των Δόγηδων, θα σας ενθουσιάσουν. Ολόκληρη η πόλη είναι ένα έργο τέχνης και τα κτίρια της σε βενετσιάνικο - γοτθικό ρυθμό θα σας αφήσουν άφωνους. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο NH LAGUNA 4* (www.nhhotels.com).

Ημέρα 2η

Βενετία - ελεύθερη μέρα

Πρωινό και ελεύθερη μέρα στη διάθεση σας ώστε να περιπλανηθείτε με τις γόνδολες στα κανάλια της πόλης, να απολαύσετε τον καφέ σας στο πασίγνωστο καφέ Φλοριάν αλλά και να δείτε από κοντά τις περίφημες βενετσιάνικες μάσκες. 

Ημέρα 3η

…εκδρομή στη Βερόνα & shopping therapy στο Μιλάνο!

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τη Βερόνα την πόλη του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας. Εκεί θα δούμε την Ρωμαϊκή αρένα, την δεύτερη σε μέγεθος μετά το Κολοσσαίο, την πλατεία Έρμπε μία από τις κεντρικότερες πλατείες του ιστορικού κέντρου της Βερόνας, με τα υπέροχα κτίρια και αγάλματα. Θα δούμε επίσης το «σπίτι της Ιουλιέττας» (αν υποθέσουμε ότι πράγματι υπήρξε) και το μπαλκόνι στο οποίο έβγαινε για να δει τον Ρωμαίο. Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το περίφημο μουσείο Castelvecchio το οποίο περιλαμβάνει εκτός των άλλων και μία εξαίσια συλλογή μεσαιωνικών πινάκων και πανοπλιών. Επόμενος σταθμός το όμορφο μεσαιωνικό Σιρμιόνε όπου και θα περπατήσουμε στο εσωτερικό του μέρος. Χρόνος ελεύθερος για να απολαύσετε το καπουτσίνο σας και επιστροφή στη Βενετία. 

Ημέρα 4η

Καρναβάλι Βενετίας & Grand Finale πυροτεχνήματα!

Μπουφέ πρόγευμα και θα αναχωρήσουμε για την πρωτεύουσα του πιο φημισμένου καρναβαλιού παγκοσμίως. Αρχικά με το πούλμαν και στη συνέχεια με το παραδοσιακό βαπορέτο, θα φτάσουμε στη «Γαληνοτάτη», που μας περιμένει μασκαρεμένη. Η μέρα είναι αφιερωμένη στο GRAND FINALE του καρναβαλιού. Θα βρεθούμε στη καρδιά της πόλης, όπου πλήθος διαφορετικών εκδηλώσεων μας περιμένουν. Χαρείτε στη φαντασμαγορικά στολισμένη κεντρική πλατεία, την εύθυμη ατμόσφαιρα και τους υπέροχα και πολύ προσεγμένα μεταμφιεσμένους που κινούνται στα γραφικά στενά. Νωρίς το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα. 

Ημέρα 5η

Βενετία - Αθήνα

Μπουφέ πρόγευμα και ελεύθερος χρόνος μέχρι την αναχώρηση για το αεροδρόμιο και την πτήση της επιστροφής .

 

 

Σημείωση: Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Στο τετραήμερο πρόγραμμα την 4η μέρα και επειδή η πτήση είναι μεσημέρι υπάρχει λίγος ελεύθερος χρόνος ώστε να παρακολουθήσετε κάποιες δραστηριότητες της τελευταίας μέρας του Καρναβαλιού. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

Περιγραφή Πακέτου

Τιµές κατ’ άτοµο            4 µέρες             5 µέρες

∆ίκλινο                             495                 545

3ο άτ έως 12 ετών            445                 495

Μονόκλινο                        615                 695

 

Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων 185 € περίπου 

Σημαντικά σχόλια

 • Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθηνα - Βενετία - Αθηνα με την ALITALIA

  • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις ως πρόγραμμα

  • Διαμονή στο ξενοδοχείο NH LAGUNA 4* στο Μέστρε ή παρόμοιο

  • Εισιτήριο για το βαπορέτο για την 1η και 4η μέρα

  • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά

  • Αρχηγός Συνοδός του γραφείου μας

  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών

  • Φ.Π.Α.

   

  Δεν Περιλαμβάνονται:

   

  Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων, check point 20 ευρώ κατ άτομο, φόροι πόλεων, αχθοφορικά, είσοδοι σε μουσεία, μνημεία & λοιπά αξιοθέατα φιλοδωρήματα και ότι δεν αναφέρεται στα πιο πάνω προσφερόμενα ή προτείνεται ως προαιρετικό.